A benzinmotoros ágaprítók előnyei

Írta ekkor 2022-04-19

Ön is imádja a kertet, hiszen a zöld környezetben képes csak magát igazán otthon érezni? A metszési szezonban viszont gondot okoz, hová is tüntesse el a számtalan faágat? Az alábbi cikkben bemutatunk egy remek terméket, amellyel gyerekjátékká teheti az ágaprítást.

Az ágaprítók minőségének fontossága

Manapság már rengeteg olyan kerti gépet találhatunk, amellyel lényegesen megkönnyíthetjük az életünket. Idesorolható például az önjáró fűnyíró, a fűnyírótraktor, a rönkhasító, a motoros fűkasza, vagy éppen az ágaprító. Tulajdonképpen a piacon már számos különböző fajtát találhatunk meg ezekből a gépekből, ami mind a márkákra, mind pedig az árkategóriákra értendő. Azonban mindig ügyeljünk a végső voks meghozatala előtt arra, hogy minőségi gépet válasszunk. Ugyanis így biztosak lehetünk benne, hogy hosszú évekig a szolgálatunkra áll majd az eszköz. Az ágaprító esetében pedig különösen fontos, hiszen akár nagyobb szünetet is okozhat a munkánkban, ha egy ág elakad, és eltömíti a gépet.

A minőséget pedig roppant könnyen fel lehet ismerni. Egyrészt már kapásból megmutatkozik a termék árán, persze nem minden esetben a legdrágább a legésszerűbb döntés. Továbbá a tulajdonságok elolvasása után már tudni fogjuk, hogy ez az, amit keresünk.

Benzines vagy elektromos ágaprító az előnyösebb?

Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az elektromos kertigépek, azonban sokan maradnak meg a régi, jó öreg benzines működésnél. Azt mondhatnánk, hogy a benzines eszközöknek még mindig olyan utolérhetetlen előnyei vannak, amelyek egyértelművé teszik a szavazást. Az Emaki kerti gép webáruházban elektromos és benzinmotoros ágaprítók is találhatók.

Kezdjük mondjuk azzal, hogy az ágaprítót nem minden esetben szeretnénk olyan helyen használni, ahol van villany. Habár ez egyeseknek elképzelhetetlen, bizony még vannak olyan eldugott hegyi birtokok, ahova nincsen bevezetve az áram. Itt pedig a benzines ágaprító bizony az egyetlen lehetőség arra, hogy elvégezzük a munkát.

Emellett fontos megemlítenünk azt is, hogy mennyivel komfortosabb egy benzinmotoros ágaprító. Ugyanis nem kell szenvednünk a belőle kilógó vezetékkel, vagy éppen a végeláthatatlan gubancokba tekeredett hosszabbító kibogozásával, ugyanis ennél a kivitelnél nem lesz rá szükség.

HECHT 6421, a benzines ágaprítók Rolls-Royce-a

Tökéletes választás lehet a HECHT 6421 fajtájú benzinmotoros ágaprító azoknak, akik mind tavasszal, mind ősszel igyekeznek a metszés által keletkezett faágakat eltűntetni. Ez a gép egy 389 cm3-es motortérfogattal rendelkezik, amely egész komoly, 9,8 kW teljesítményre képes. Ez a monstrum pedig, a maga 105 kilogrammjával képes az akár 8,9 centiméter átmérőjű faágakat is gond nélkül leaprítani. Amennyiben mellette tesszük le a voksunkat, nem kell többet az ágak macerás, és néha tiltott égetésével bajlódnunk, mindössze pár óra alatt el is tűntethetjük a metszés során keletkezett fahulladékot.

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenegy − tizenegy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST