A kutyamenhelyen járt a kalocsai városvezetés

Írta ekkor 2020-05-01

A kalocsai kutyamenhelyen járt a napokban a kalocsai önkormányzat képviselete, az élen dr. Filvig Géza polgármesterrel, Simon Zoltán alpolgármesterrel, Dr. Kiss Csaba jegyzővel, Dr. Látó Anita aljegyzővel, Boromisza Viktor városüzemeltetési osztályvezetővel, és Jéri Tamás a Kalocsai Vagyonhasznosítási és Könyvvezető Kft. ügyvezetőjével.

fotó: Filvig Géza – Facebook

A város közösségi oldalán megjelent, vizitről készült posztban kiemelték, hogy a kalocsai kóbor kutyák begyűjtése kötelező önkormányzati feladat, amely a Kalocsavagyon Kft. hatáskörébe rendelt feladat, egy főállású alkalmazottal. A kóbor kutyák befogása eddig is megtörtént és ezután is megtörténik, folytatódik az írás, amelyből az is kiderül, hogy az idén eddig 80 kutyát kellett begyűjteni Kalocsáról.

fotó: Filvig Géza – Facebook

Ezen a telephelyen folytatja tevékenységét az Összefogás az Állatokért Közhasznú Alapítvány is, amellyel a cikk szerint a városi kft-nek hosszú évek óta semmilyen jellegű írásbeli megállapodása.

fotó: Filvig Géza – Facebook

Ez a rendezetlen viszony okoz félreértéseket, amelyek rendezésére a polgármester felkérte a Kalocsavagyon Kft. vezetőjét, írja dr. Filvig Géza, kiemelve, hogy maga is fontosnak véli a lakosság védelmét a kóbor kutyafalkáktól, és az állatok védelmét is.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

1 × kettő =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...