A világon egyedülálló Fúvós Napokhoz kapcsolódik Kalocsa

Írta ekkor 2020-08-08

Augusztus utolsó hetében rendezik a hungarikumszámba menő Nemzetközi Fúvós Napokat hat különböző helyszínen, vételkörzetünk régiójában a Duna mindkét partján.

Kalocsa is otthont ad a programfolyam több rendezvényének, amely táborokat és koncerteket ötvöz.Ennek égisze alatt három napon keresztül élvezhetik majd a zenerajongók a különböző stílusú muzsikát játszó zenekarok és szólisták előadásait.

Kovács Zalán László fesztiváligazgató rádiónknak elárulta, hogy világszínvonalú kulturális és zenei események fémjelzik majd a fesztivál palettáját, amelyre várják a nagyérdeműt – Kalocsán is.

 

 

Kovács Zalán László, a Nemzetközi Fúvós Napok fesztiváligazgatója és tubaművész kiemelte, hogy a legkülönbözőbb zenei műfajok jelennek majd meg a fesztiválon, amelynek részeként Kalocsán is több koncertet láthat majd a közönség.

Rengeteg különlegességre és unikumszámba menő produkcióra lehet számítani, folytatja, a rendőrzenekaroktól a japán zongoraművészen át elismert hazai operaénekesnőig sokan színpadra lépnek majd.

Sőt, a Kalocsai Fúvószenekar is megszólaltatja hangszereit a fesztivál zárókoncertjén.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

4 × 5 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...