Az első jelölt a kalocsai időközi választáson: dr. Tóth Roland!

Írta ekkor 2020-07-05

Vasárnap délután az egyik helyi vendéglátóegységben tartott sajtótájékoztatón jelentette be dr. Bagó Zoltán, hogy megalakult a Kalocsai Lokálpatrióta Egyesület, amely egyben jelöltet is állít a közelgő, őszi időközi kalocsai választáson.

Bagó elmondta, hogy a tavalyi helyhatósági választáson az arcával és nevével fémjelzett, de a voksolás után “köztudomásúan tortúrákon keresztül ment” jelölőszervezet szimpatizánsait szólítja meg az új szervezet, amelynek ő az elnöke, dr. Tóth Rolnad és Turi Tibor az alelnökei.

A nyíltan közéleti kérdéseket feszegető egyesület céljairól és megalakulásának okairól is részletesen szólt dr. Bagó Zoltán.

A médiaeseményen hozták nyilvánosságra, hogy Jánosi György, nemrég lemondott önkormányzati képviselő helyére a szeptemberi időközi választáson indít jelöltet az egyesület dr. Tóth Roland kertvárosi lakos, ügyvéd személyében, aki e gondolatokat tartotta fontosnak megosztani életútjáról és eddigi pályájáról a közvéleménnyel.

 

Képviselő-jelölti minőségében dr. Tóth Roland vázolta, melyek azok a problémák, illetve kérdéskörök, amelyet kertvárosi önkormányzati képviselőként fontosnak vélne felszínen tartani, tárgyalni, megoldani.

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

17 − öt =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST