Az ország második legjobbja a ’Kossuth’ egészségügyis csapata

Írta ekkor 2020-12-04

Amint arról már korábban beszámoltunk, a Bajai Szakképzési Centrum Kossuth Zsuzsanna Középiskolájának 9.A osztályos egészségügyi tagozatos technikum tanulói országos döntőbe jutottak az Emberi Erőforrások Minisztériuma Integrált Jogvédelmi Szolgálat által meghirdetett „Ápoljuk a betegjogokat” című interaktív betegjog-tudatosító csapatverseny keretében.

Most egy újabb örömhírről adhatunk tájékoztatást ugyanis az intézmény diákjai a képzeletbeli dobogó második fokára állhattak fel.

Sebestyén Erika oktató, felkészítő tanár örömmel osztotta meg velünk, hogyan remekelt a Pengeélek fantázianevet viselő csapat.

 

 

 

Sebestyén Erika a Bajai Szakképzési Centrum Kossuth Zsuzsanna középiskola oktatója, az országos második helyet megnyerő csapat felkészítő tanára felidézte az eredményhirdetés pillanatait, amelyet egy Zoom konferencia keretében tartottak meg.

Az intézmény munkatársa kitért arra, hogy az országos második hely többek között annak tudható be, hogy a Pengeélek csapata egy lehetséges applikáció ötletével rukkolt elő.

 

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizennégy + nyolc =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST