Bázis-zsilipruhákat adományozott a Kalocsai Fegyház és Börtön a helyi kórház számára

Írta ekkor 2023-10-26

A „Fogvatartottak reintegrációja” elnevezésű projekt Munkaszocializációs eleme keretében jóvátételi felajánlásként 10 000 darab bázis-zsilipruhát adományozott a Kalocsai Fegyház és Börtön a Kalocsai Szent Kereszt Kórház részére, amelyeket a projektelemben részt vevő fogvatartottak készítettek a munkagyakorlat során.

Soczó László György, a Kalocsai Fegyház és Börtön parancsnoka október 24-én, sajtó nyilvános esemény keretén belül adta át a védőöltözeteket Tóth-Szivós Etelkának, telephely vezetőnek. Soczó László György ismertette, a projekt 5,7 milliárd Ft értékű forrásból valósult meg.

 

 

 

A Kalocsai Fegyház és Börtön parancsnoka kiemelte, intézetüknek nagy hagyományai vannak a hasonló jellegű tevékenységek vonatkozásában. A fogvatartottak legutóbb gyermekek részére készítettek székpárnákat.

 

 

 

Tóth-Szivós Etelka ismertette, a Szent Kereszt Kórház számára átadott bázis zsilipruhák fél évre lesznek elegendők, amelyek hasznos segítséget nyújtanak a kórház területén tartózkodók egészségének védelmében.

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

16 + 12 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...