Csenge már új szívvel gyógyulgat, de nagyon kell most a segítség!

Írta ekkor 2022-05-18

Csaknem napra pontosan egy évvel ezelőtt osztottuk meg Csefkó Csenge és családja megrázó történetét. Akkor nagyon sokan tettek bizonyságot együttérzésükről lelkiekben és anyagiakban is.

Csenge majd egy évig töltötte mindennapjait műszívvel, míg ki nem derült, hogy ez az állapot csak akkor változhat, a sikerül donort találni és átesik a szívátültetésen. Szerencséje volt, mert pár nappal ezelőtt sikeresen megműtötték és a körülményekhez képest nagyon jól van. Jelenleg a kórházban várja a hazatérést. Édesanyja Anita minden nap reggeltől, estig mellette van. A mai  #KORONAcafe-ban telefonon értük el és kérdeztük a múltról illetve a jövőről.

Nem csak az anyukát értük el, hanem a transzplantációs csapatból a kalocsai származású Dr. Tamás Csabát, aki a kezdetektől szívén viseli a kis páciens sorsát. A 12 órás műtétről, Csenge állapotáról, a gyógyulási folyamatról, esélyekről kérdeztük.

Ahogy kiderült a gyógyulás még hosszú folyamat lesz. Az édesanya már egy éve nem tud dolgozni, az apuka jelenleg táppénzen van, hogy a másik két gyermekről gondoskodni tudjon. Illetve a steril szoba elkészítésén, a fürdőszoba felújításán munkálkodik jelenleg, ami majdnem 1 millió forintot emészt fel. Persze közben élniük is kell, rezsit, számlákat fizetni meg persze az utazgatások is megterhelik a családi kasszát. Ők sokkal szerényebbek annál, minthogy segítséget kérjenek, ezért kérjük most mi, hogy bármilyen kicsi összeggel támogasd őket. Pár száz forint is nagyon sokat számít, ha éppen annyi hiányzik.

Bár gyógyítani nem tudunk, de valamennyi anyagi hozzájárulással, enyhíthetünk a család helyzetén.
ERSTE Bank
11600006-00000000-75756507 Csefkó Zsolt Tibor
A megjegyzés rovatba írd be az adomány szót.
KÖSZÖNJÜK!

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizennyolc − tíz =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...