Csobbanás: így sikerült a #LakatosBenceKihívás (videókkal)!

Írta ekkor 2019-07-25

Mint emlékezetes, Lakatos Bence kalocsai úszó a közelmúltban tartott országos bajnokságról három éremmel tért haza és egyike a sportág valaha volt legsikeresebb kalocsai képviselőinek. Bence és edzői ezután a KORONAcafé reggeli műsorunk vendégei voltak, ahol egy nem mindennapi versenybe egyezett bele.

A beszélgetés során ugyanis Németh István“Tyutyu” feldobta a ladbát: mennyi előnyt adna neki 50 méteres távon Bence?  A válasz: 25 méter volt.

Kollégánk kapva kapott az alkalmon, hogy ezt “játsszák is le”! Így fixálták, hogy Bence és edzői, Busa Attila és Petróczki Dani csütörtök délelőtt 10 órára várják Tyutyut a kalocsai uszodában.

Előtte Titeket kérdeztünk, hogy a hallottak fényében milyen esélyeket adtok a rádiósnak az élsportolóval szemben. Íme!

Bence csúcsformában várta Tyutyut a nagymedencében, ahol kollégánk néhány próbaugrást és bemelegítést követően a rajtkőhöz állt Bencével.

Mindezt nem csak on-air közvetítettük a rádióban, de a KORONAfm100 több mint 20 ezer követője a Facebookon is élőben követhette az eseményeket.

Lemaradtál róla? Itt visszanézheted! (Kedvenc pillanatunk: amikor Bence nagymamája Tyutyuhoz fordulva, kedves mosollyal az arcán odasúgja: “én nagyon szeretem a rádiójukat, de akkor is Bencének szurkolok!“)

A stúdióba visszatérve pedig így fogadtuk Tyutyut, aki néhány gondolatban mesélt élményeiről is.

Summa summarum: “ha ez a srác olimpiai bajnok lesz, én elmondhatom, hogy úsztam vele” – így Tyutyu, minden más a videóban!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

kettő × öt =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...