Divatos női cipők – nézd meg, mit viselj ebben a szezonban!

Írta ekkor 2022-10-18

Minden szezon kicsit más, miközben a divat hullámzásaiban felfedezhető egyfajta ismétlődés. Mindenesetre az biztos, hogy időről időre más hatások befolyásolják a trend alakulását. Manapság például a TikTok is egy olyan platform, ami jelentősen hat a közönségére, ezáltal nem véletlenül a divat alakulását is közvetve irányítja. Emellett pedig a népszerű televíziós sorozatok, filmek hatása sem elhanyagolható a témában. Na, de ezen kis kitérő után jöjjön a lényeg, azaz hogy mi a cipődivat 2022 őszén, telén!

Könnyedség és elegancia? Miaú!

Jöjjenek a cicák, vagy legalábbis a cicasarkak! Ugyanis ezek a modellek extra divatosak az idei szezonban. Kicsik, elvékonyodóak és stílusosak. Nem vonják el a figyelmet a viselőikről, 2-3 centis magasságukkal borítékolják a kényelmes járást. Az Óz, a nagy varázsló világából ismerős lehet ez a fazon sokak számára. A lényeg, hogy a könnyedség ilyen módon nem csupán megteremthető, hanem ténylegesen meg is élhető – minden egyes lépésben.

Vagyis az elegancia örök divat, egyszerűen halhatatlan! Íme, egy kiváló példa minderre: https://answear.hu/m/vagabond. És ha már elegáns megjelenés, akkor azért az extravagancia jelenléte sem kérdőjelezhető meg.

Miben nyilvánulhat meg a vagányság?

A fazonban, a színválasztásban, a párosításban. Például idén óriási trend ismételten a harci bakancs. Ez, az első ránézésre nem kifejezetten nőies viselet mégis számtalan izgalmat tartogat, mert olyan kontrasztot hoz létre, aminek a végeredménye látványos.

Akárcsak a sokszínűség. Ugyanis a színekben pompázó bokacsizmák is aratnak mégpedig nem is akármilyen sikert. Hiába, az egész 2022-es év arról szólt, hogy előre az árnyalatokkal, a színességgel, félre a szürkeséggel! Persze, ha ősz és tél, akkor azért a szürke is bőven kaphat egy esélyt!

Passzos csizmák, térdig érő modellek és aprócska félcipők?

Hogy is jön ez össze? Úgy, hogy az őszbe minden beletartozik. A tavaszhoz közelítő idő épp úgy, mint a zord, telet idéző hangulat. Szóval nagyon is jó ötlet többféle modellel is felkészülni a meteorológiai meglepetésekre. Ezen gondolatmenetet követve máris megérkezhetünk a sokoldalúság birodalmába. Ahol sem fazonok, sem színek terén nincs határ! A https://answear.hu/m/ugg kínálatát is jó ötlet végignézni, ötleteket és ihletet meríteni.

A divatguruk azt jósolják, hogy a passzos, kifejezetten feszes csizmák vitathatatlanul figyelmet fognak kérni maguknak, meg persze viselőik idomjainak az elkövetkezendő hónapokban. De a bokacsizmákat sem érdemes elfelejteni, különösen a mintás darabokat, amik szintén távol állnak mindentől, ami hétköznapi vagy unalmas. Ami pedig a félcipőket illeti, a sarkak még mindig ellenállhatatlanok! Úgyhogy legyen szó kisebb vagy nagyobb sarokról az biztos, hogy érdemes velük élni! Mert vonzzák az elismerő tekinteteket, a bókoló megjegyzéseket és a dicséreteket. Ha nagyjából két-három modell már rendelkezésre áll, akkor kijelenthető, hogy jöhet az ősz, és kopogtathat a tél, negatív meglepődésre, váratlan fordulatokra és felkészületlenségre nincs esély!

– Publikálta: Vörös István; szerző: vendégszerző / fizetett tartalom –


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

kettő × kettő =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...