DK kontra Font: kormányhatározat szól az 51-es út felújításáról

Írta ekkor 2019-07-11

A Demokratikus Koalíció kalocsai szervezete közösségi oldalán vonta kérdőre többek között a térség országgyűlési képviselőjét, Font Sándort, mondván, ő is egyike volt azon kormánypárti képviselőknek, akik leszavazták a DK által beterjesztett, 51-es út kalocsai szakaszának felújítására irányuló költségvetési módosító beadványt.

Mint írják, a javaslat “többek között kérte a Kalocsán átvezető 51-es út, Dusnoki körforgalmig (M9) terjedő 23 km felújítását. A Fidesz-KDNP frakció a javaslatunkat nem szavazta meg! A nem gombot nyomók között volt Font Sándor”, áll a közleményben.

A megszólított országgyűlési képviselő felkeresésünkre elmondta, hogy megdöbbenve fogadta a DK posztját, és az őt ért kritikát – annál is inkább, hiszen a beadványban foglalt útfelújítás előkészítésének indításáról már tavaly kormányhatározat született, amelyről a helyi médiában is beszámolt.

 

Font felidézte továbbá, hogy az általa hivatkozott, Magyar Közlönyben is megjelent kormányhatározat nem csak a szóban forgó 51-es felújításról, de számos, a térség mindennapjait meghatározó, alsóbb rendű útszakasz fejlesztéséről is szól.

 

Frissítés: 2019.07.11. – 17:28

A történtek margójára dr. Angeli Gabriella önkormányzati képviselő is klaviatúrát ragadott:


Olvasói kommentek
  1. Viki constructor fleet   Ekkor   2019-07-13 - 12:54

    Na, ezt hívják objektív újságírásnak, amikor mindkét fél meg van szólítva. Ez a minimum elvárás továbbra is!

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

6 + tizenöt =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST