Drezdában jártak továbbképzésen a Dózsás oktatók

Írta ekkor 2022-11-29

Hétfő délután oktatói értekezlet keretében számolt be hat oktató a Bajai Szakképzési Centrum Kalocsai Dózsa György Technikum és Kollégium dísztermében kollégáinak egy pályázati projektről.

Ennek lényege Erasmus program keretében Drezdában töltött egy hét eseményeinek bemutatása volt, amikor is az oktatók más országból érkezett kollégákkal egyetemben vehettek részt szakmai továbbképzésen, amelynek egyik hívószava a robotika volt.

Amint azt Fekete Antal igazgató az eseményt követően rádiónknak elmondta, az iskolának rövid időn belül ez volt a második Erasmus programja, amelyek tanulságai és a kínálkozó lehetőségek szerint hasonló pályázati lehetőséggel a jövőben is élne az intézmény.

 

Kapitány Erik, a programban résztvevő oktatók képviseletében a KORONAfm100-nak elmondta, hogy a Drezdában szerzett tapasztalatokat igyekeznek majd beépíteni a napi munkavégzés eszköztárába.

Hozzátette, hogy a szervezett program mellett az egyhetes kint lét során néhány helyi és környékbeli szépéggel, nevezetességgel is megismerkedhettek.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

5 × három =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...