Elfelejtett kárpátaljai kisgyermekeknek gyűjtenek Kalocsán

Írta ekkor 2019-04-14

Egy kárpátaljai kórházban „elfelejtettként” emlegetett, néhány hónapos, egy-két éves kisgyermekek javára indult országos jótékonysági gyűjtés, amelyhez kalocsai gyűjtőpont is kapcsolódott.

Egy online női magazin oldalán jelent meg olyan Ukrajnában lévő kórházakról riportfilm, amelyben önkéntesek gondoskodnak azokról a kisgyermekekről, akiket betegen, hamis adatokat hátrahagyva szüleik a kórház gondjaira bíznak.

Magyarországon már körülbelül nyolcvan gyűjtőpont létesült, a kalocsai felelőse Novák Zsuzsanna, aki rádiónknak elmondta, miért állt a kezdeményezés élére helyben és hogyan lehetne segíteni a sorsukra hagyott csöppségeken, és az őket ellátó kórházakon.

 

Novák Zsuzsanna, a kárpátaljai „kórházban felejtett gyerekekért” Kalocsán gyűjtést indított segítő azt is részletesen leírta, hogyan érnek majd célba az itt felajánlott holmik a gyerekekhez.

Mint mondja a játékoktól az alapvető csecsemőellátási kellékekig, mint a pelenka, vagy a törlőkendő, mindent szívesen fogadnak április végéig – a felajánlásokkal őt kell keresni!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

17 − tizennégy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...