Elkészült Császártöltés újonnan épült kerékpárútja

Írta ekkor 2020-01-21

A napokban technikailag készre jelentették Császártöltésen a falu belterületén hónapok óta épülő kerékpárutat.

Ugyan a beruházás hivatalos, papírforma szerinti lezárása és az építmény hivatalos átadása még folyamatban van, a településen áthaladó 54-es út helyett immáron biztonságon felületen lehet kerekezni, többek között az egyik legnagyobb helyi foglalkoztatónak számító vállalathoz, vagy az új temetőhöz.

Mint arra Takácsné Stalter Judit polgármester emlékeztet, a település domborzata nem könnyítette meg a három évvel ezelőtt indított projekt tavaly kezdődött kivitelezését, amelynek megdrágult költségeit kiegészítő támogatás igénylésével tudták fedezni, de mostanra járhatóvá vált a régen várt út. Császártöltés első embere egyúttal óvatosságra inti a rutinból közlekedőket.

 

fotó: Császártöltés ma – Facebook

Takácsné Stalter Judit császártöltési polgármester kiváltképp azon ingatlantulajdonosokat szólítja meg, akiknek a háza mellett fut az új bicikliút.

Nekik ugyanis mostantól fokozott elővigyázatossággal kell be-, illetve kiállni az autóval a ház udvarából, mondja, hozzátéve, hogy a közlekedéssel kapcsolatban szélesebb körű tájékoztatást is terveznek.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenhét − 16 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST