Elmaradhatatlan újításokkal várja a nyarat a Szelidi-tó

Írta ekkor 2021-06-06

A Dél-Alföld Balatonjaként is emlegetett Szelidi-tó környezetének szépítéséért, fejlesztéséért és karbantartásáért felelős dunapataji önkormányzat évről évre igyekszik tenni azért, hogy az üdülőfalu töretlenül népszerű és kedvelt turistacélpont legyen.

A fejlesztések közül idén sem maradnak el a strand területét komfortosabbá és vendégcsalogatóvá tevő kényelmi beruházások, mint a rendelkezésre álló kiszolgálóhelyiségek, öltözők bővítése, vagy a megközelítést szolgáló infrastruktúra javítása.

Vállalkozói kezdeményezés nyomán a sok éve leromlott állagú óriáscsúszda is megújul és újranyit majd, újságolta örömmel Dusnoki Csaba dunapataji polgármester, kiemelve, hogy a vízminőségre sem lehet panasz a szakhatóság eddigi vizsgálatainak eredményei alapján.

 

Dusnoki Csaba, Dunapataj első embere megjegyezte, hogy a közvetlen tópart mellett nem feledkeznek meg a bevezető utakról és a szálláshelyekről sem! Hozzátette, hogy a várhatóan hónap közepén induló szezonig ismételten végez mintavételezést az ÁNTSZ, illetve, hogy a belépőárak az idén is változatlanok maradnak.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

öt × 1 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST