Elsősegélynyújtás Népszerűsítéséért ismerték el Szeitz Tibort

Írta ekkor 2020-06-01

Amint arról korábban beszámoltunk, a kalocsai és területi Vöröskereszt vezetésének tagjai az idén is több önkéntest és régi segítőt terjesztettek fel éves elismerésre, amelynek átadóünnepsége a közegészségügyi helyzetre való tekintettel egyelőre tolódik.

A kitüntetettek között van Szeitz Tibor, a kalocsai mentőállomás mentő technikusa is, aki 2001 óta tagja a Magyar Vöröskeresztnek.Ő az Elsősegélynyújtás Népszerűsítéséért járó díjat veheti majd át, amelyről korábban azért nem adtunk számot, hiszen a kitüntetettnek, illetve a kalocsai Vöröskeresztet vezető párjának, Szeitzné Nyírő Csillának is meglepetés volt, hogy a szervezet elnöksége, Bálint Sándornéval az élen, felterjesztette a mentőst a kitüntetésre.

Fotó: vira.hu

Szeitz Tibor köszöni az őt ért elismerést, kiemelve, hogy az elsősegélynyújtás népszerűsítése nem csak hivatás, belső indíttatás is részéről.

 

 

Szeitz Tibor, az elsősegélynyújtás népszerűsítéséért vöröskeresztes kitüntetésben részesülő kalocsai mentőtechnikus felidézte, hogy milyen rendezvények állandó résztvevője.

Hozzátette továbbá, hogy már most több küszöbön álló programra ígérkezett el elsősegélynyújtást tanítani.

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

3 × 1 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST