Fesztiválra hangoló: képes-hangos Kék Madár koncert-váró!

Írta ekkor 2020-06-04

Megkockáztatjuk csokorba gyűjteni mindazt, ami az elmúlt hónap során történt az idén online térbe költöző kalocsai Kék Madár Fesztivál háza táján.

Lakatos György bejelentette, hogy – bár remekül sikerült haladnia az idei fesztiválprogram szervezésével – biztosan elmaradt a megszokott formában a XXVIII. Kék Madár Fesztivál.

Aztán előrukkolt egy ötlettel: barátai és a beteg gyermekeket támogató alapítvány munkáját segítő művészek a komoly- és könnyűzene, valamint a színház világából egy-egy otthon készült és videóra rögzített produkciójával színesítve élő online gálaműsort tartanak június 5-én.

XXVIII. Kék Madár Fesztivál- Hokedli Stúdió

XXXVIII. Kék Madár Fesztivál!Egy kis kedvcsináló a június 5-én 20.00 órakor kezdődő kulturális esthez, melyet élőben tudtok követni facebook oldalunkon, honlapunkon a www. kekmadar.hu weboldalon valamint a KalocsaTV műsorán!A műsor folyamán és akár előtte is várjuk a támogatásod akár egy belépőjegy (2.500 Ft) "megvásárlásával", melyet bankszámlaszámukra történő utalással lehet eljuttatni: 11996231-06103369-10000001 (IBAN HU46 1199 6231 0610 3369 1000 0001; SWIFT KÓD: GIBAHUHB).Ne feldjétek, "…cseppenként telik meg a tenger!"https://www.facebook.com/kekmadarfesztivalhttps://www.kekmadar.hu#kékmadárabeteggyermekekért#danitot

Közzétette: Kék Madár Fesztivál Kalocsa – 2020. június 4., csütörtök

Megtalálták erre a felületet, amely a fesztivál Facebook oldala és weboldala (cikk alján!) lesz Tóth Dani vlogger és az általa működtetett Hokedli Stúdió által, de a Kalocsa TV is élőben sugározza majd a neten streamelt, félig az említett produkciókból szerkesztett, félig élő bejelentkezésekkel tartkított műsort.

E mögé több mint húsz, hazai és nemzetközi viszonylatban is ismert és elismert művész, sztár sorakozott fel.

Közülük elsőként sikerült megszólítanunk Presser Gábort, aki lelkes támogatója volt a projektnek:

 

Aztán hívtuk Zoránt, aki az egykori kalocsai formációjának “újraszervezését” ígérte:

 

Majd az Örkény Színház képviseletében Mácsai Pált, aki elárulta, hogy ugyancsak exkluzív anyaggal készülnek:

 

Hívtuk Bródy Jánost is, szintén “újrázó Kék Madarast”:

 

Felkerestük a Bikini együttes részéről Németh Alajos “Lojzit”, akinek nagy szívfájdalma volt, hogy sokéves egyeztetés után az idei lett volna a rocklegendák első “Kék Madaras” koncertje:

 

Aztán a “karanténmódban videózásról” mesélt Tenki Réka színésznő:

 

Végül pedig Berlinben értük utol az ugyancsak “visszatérő” világklasszis gitárművészt, Snétberger Ferencet:

A fesztiválról készült híradásainkat itt találod csokorba gyűjtve , illetve ide kattintva hallgathatod vissza Turmix magazinműsorainkat, benne a többször is megszólaltatott Lakatos Györggyel, illetve Tóth Danival készült interjúkkal!

Ne feledd, minden forint számít, amit az alapítványnak sikerült e sokat emlegetett péntek esti “all-star-koncert” (ahogy Presser fogalmazott) nyomán összegyűjteni, ebből Te is kiveheted a részed!


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

négy × négy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...