Gépbeszerzéssel és fejlesztéssel reagál a válságra a Pata Művek

Írta ekkor 2020-06-17

Amint arról korábban beszámoltunk, a kalocsai EMIKA Zrt. után újabb környékben működő vállalatról adott hírt a Külügyminisztérium, amely sikerrel pályázott a kormány gazdaságélénkítő támogatására.

Az autóipari alkatrészek gyártására szakosodott fajszi Pata József Gépipari Kft. több mint százmillió forint értékben nyert hozzájárulást termelési precizitást és hatékonyságot növelő infrastrukturális fejlesztésre, amelyet párhuzamosan valósítanak meg saját büdzsé terhére már megkezdett fejlesztésekkel.Teszik ezt a tavasszal kialakult nehéz gazdasági környezet ellenére, amelyet – mint korábban – ismét át fog vészelni a vállalat, nyilatkozta rádiónknak dr. Pata Ildikó alapító-ügyvezető.

 

 

Dr. Pata Ildikó, a fajszi Pata Művek első embere részletesen ismertette az elkövetkező egy évre tervezett beruházások sorát.

Kiemelte, hogy a cég magabiztosan tekint a jövőbe, hiszen a stabil alapokkal rendelkeznek és sikeres 2019-es évet zártak, amelyek összessége mérsékli a gazdasági válság okozta nehézségekkel való szembenézést.

Hangsúlyozta, hogy folyamatos cél a dolgozói állomány megélhetésének, a munkahelyeknek a védelme.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

öt × 2 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...