Hamarosan átadják Dunaszentbenedek új fogorvosi rendelőjét

Írta ekkor 2019-10-16

Híreinkben korábban hallhattál arról, hogy korszerű épületet és helyiségeket biztosítana Dunaszentbenedek a helyi fogorvosi praxis számára.

A rendelőt befogadó volt TSZ-épületet oly’ módon újítják, hogy abban a rendelő és a váróterek mellett szolgálati lakásnak is helyet tudjanak biztosítani.

A beruházás a finisbe fordult és november elején át is adhatják a több település pácienseinek ellátását szolgáló egység számára az ingatlant.

A munka ugyanakkor nem fejeződik be teljesen, tudtuk meg Vargyas Mihály polgármestertől, aki örömmel jelentette, hogy az épület fenntartásán is sokat spórolhatnak majd a Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítványtól elnyert pályázati projekt nyomán.

 

Vargyas Mihály dunaszentbenedeki polgármester többször is hangsúlyozta, hogy a körzet fogorvosi ellátásának gesztoraként komoly felelősségük van a szolgáltatás működtetésében.

Korszerű rendelőt ígért a leendő pácienseknek, megjegyezve, hogy a JETA forrásból frissel elnyert beruházás megvalósítása minden bizonnyal átnyúlik majd az említett, november eleji dátumon.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

1 × 4 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...