Hetvenmillióból fejlesztette szociális központját Harta

Írta ekkor 2019-07-02

Harta Nagyközség Önkormányzata 70 millió forint, vissza nem térítendő uniós forrást nyert szociális alapszolgáltatási központ létrehozására.

A Hartai Hársfavirág Szociális Központ látja el a házi segítségnyújtást, az idősek és demens betegek nappali ellátását, valamint a szociális étkeztetés közfeladatokat.

A korábban iskolaként működő és kihasználatlan épületet felújították és bővítették, akadálymentesítették, amely magába foglalja a többfunkciós közösségi teret, a kiscsoportos foglalkozások színtereit, a pihenőszobákat, az alapszolgáltatási feladatok ellátását kiszolgáló irodákat.

A beruházás megvalósításával cél volt a minél magasabb színvonalú szolgáltatások biztosítása, a célcsoport igényeihez igazodva korszerű, minden igényt kielégítő, többfunkciós terek létrehozása, a nappali ellátásban részesülők foglalkoztatásának biztosítása és iroda kialakítása a házi gondozónak.

Szociális étkeztetés a projekt eredményeként a többi szociális alapszolgáltatással összehangoltan, koordináltan tud működni.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

húsz − öt =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST