Jövőre épülhet fel Kalocsa új óvodája

Írta ekkor 2020-05-10

Sok a kérdőjel a volt ifjúsági ház területén építendő kalocsai óvoda-projekt körül, azonban a városnak a beruházás melletti elkötelezettsége megkérdőjelezhetetlen.

Jelenleg is dolgoznak azon, hogy a fejlesztésre elnyert pályázati támogatást, amelynek számításai óta jelentősen megdrágult a beruházás, hogyan egészítse ki az önkormányzat.Dr. Filvig Géza polgármester sajtótájékoztatón jelentette be, hogy kormányzati és megyei önkormányzati kérelmet is fogalmaztak meg többlettámogatás-igénnyel a hasonló problémák kezelésére.

Boromisza Viktor, a Városüzemeltetési és Fejlesztési Osztály vezetője ugyanezen médiaeseményen arról számolt be, hol tart az óvoda-projekt megvalósítása, amelynek teljességéhez többek között a paksi Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítvány is hozzájárul.

 

 

Boromisza Viktor városfejlesztési osztályvezető úgy véli, hogy az egymásra épült pályázat programok megvalósulását nem veszélyeztetik az új óvoda építésének ütemezése kerüli bizonytalansági tényezők. Az ismert határidők tudatában ezek mind megvalósíthatók – mondta.

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

kettő × kettő =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST