Június végén Bács-Trophy bajnokság Kalocsán

Írta ekkor 2020-05-27

A verseny sorozat idei első megmérettetésére Kalocsán kerül sor, zárt kapuk mögött, ahol nagy érdeklődésre számítanak a nevezők részéről.

Kép: Lucifer Team/Facebook

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség is enyhített a versenykorlátozásokon. A hivatalos honlapjukon kiadott közlemény értelmében az autós versenysportokat is megtarthatják. Így az évek óta zajló Bács-Trophy off-road bajnokság június utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre a szokásos péntek éjszakai, és a szombat nappali versenynapokkal.

Huszár Gábor a Kalocsai Terepjárós Egyesület elnöke elmondta, hogy a Szelidi-tótól induló és a kalocsai homokbányába érkező terepjáró autókat egyelőre úgy tűnik, messziről csodálhatod csak, a zárt kapus lebonyolítás miatt.

 

 

A szokásos kategóriákban indulhatnak a részvevők: kis- és nagy normál, open, profi, profi plusz és extrém kategória.

Minden kategóriának három teljesítendő pályája lesz, amiből kettőt éjszaka és hármat nappal kell teljesíteni. A matek úgy jön ki, hogy lesz, amelyiket éjszaka egyik, nappal másik irányba kell végrehajtani.

Bármilyen épített autóval részt vehetsz, ami megfelel a kategóriának

A korábbi évek visszhangjai alapján szeretnek visszatérni a versenyzők Kalocsára az ország több pontjáról. A jelentkezési feltételről és a pálya milyenségéről a szervező árul el többet

 

 

A verseny sorozat Kecelen, Pirtón és Soltvadkerten folytatódik.

Borító kép: Lucifer Team

Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

kettő + tizennyolc =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST