Kalocsai szépség szerepel Gulyás Roland új klipjében

Írta ekkor 2020-01-14

2018 nyarán a finalisták mezőnyéig jutott a rangos Miss Balaton szépségversenyen a kalocsai Kovács Kitti, aki január 13-án Gulyás Roland új videóklipjében kapott főszerepet.

A premiert követő 24 órában már több mint 14 ezer megtekintésnél járó videóklipet jegyző énekest az X-Faktor hetedik évadjában kedvelte meg a közönség, aki később „A Dal” mezőnyében is jól szerepelt, a „Veled akarom” című új szerzeményt pedig a Superstereóként ismert Laskai Viktorral és Tariska Szabolccsal készítette el.

A szerelmes szerzeményhez Roland forró videót is forgatott Kovács Kitti társaságában, aki a KORONAfm100-nak elárulta, hogy izgatottan vállalta a felkérést és elégedetten nézte vissza az elkészült videót.

 

Az új Gulyás Roland videóban közreműködő kalocsai Kovács Kitti lelkesen idézte fel a klipforgatás kulisszatitkai kapcsán, hogy profi stábbal dolgozhatott, akik mindent megtettek, hogy otthonosan tudjon mozogni a számára kevésbé ismert közegben.

Ez egy budapesti stúdió volt, meséli, ahol minimális díszlettel, főképp fénnyel és színekkel operáltak a felvételek készítésekor.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

2 + tizenöt =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...