Meg sem állnak a nemzetközi versenyekig

Írta ekkor 2020-12-15

Közeledik az év vége, ennek kapcsán kerestük meg a Kis – Dunamenti Judo Sport Egyesület vezetőjét Kerny Zoltánt, hogy értékelje a hátuk mögött lévő időszakot.

Az egyesület vezetője azzal kezdte az értékelést, hogy minden év elején megrendezik azokat a válogatókat, amik előre mutatnak az adott évre, hogy melyik versenyző melyik versenyen mérettetheti meg magát. Mivel márciusig bezárólag ezeket megtartották, sikerült nagyszerű eredményeket elérnie Fenyvesi Csillának és Kis Noéminek egyaránt.

 

Még a pandémia előtt a normál felállás az volt, hogy Fajszon az utánpótlás nevelésre helyezték a hangsúlyt, ahol több, mint 40 gyerek edz. Mind ez addig működhetett így, míg be nem ütött a krach.  Az ismert okok miatt leállt az edzések nagy része, bár a versenyzők trenírozása folyamatos volt, hisz nem tudhatták mikor indul újra a versenyidőszak. Gyomaendrődön edző táboroztak a nyáron, de idén a diákolimpiai versenyeket kihagyták.

A teljes képhez hozzá tartozik, hogy Kis Noémi térdsérülés miatt az U23-as párbajon nem tudott részt venni, de mára már, -a két Dan-os mester – edzi a januárban esedékes övvizsgára a gyerekeket.

 

 

Vannak tervek is a jövőre nézve, mégpedig a nemzetközi mezőny a cél, amiről az egyesület vezetője, Kerny Zoltán beszélt

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

11 − 7 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST