Megkezdődtek az edzések, hétvégén már felkészülési mérkőzést játszik a KFC

Írta ekkor 2021-01-04

A Kalocsai Futball Club megyei I. osztályú labdarúgó csapata megkezdte a felkészülést a január végén folytatódó bajnokságra.

 

Ilyen még nem volt a történelemben, legalábbis nagyon messzire kellene visszatekinteni, hogy emlékezzünk mikor indult január 30-án a tavaszi idény. A kialakult helyzet miatt, – miszerint idő előtt félbeszakították a bajnokságot – előbb kell megkezdeni az elmaradt meccsek pótlását. Ennek következtében, rendhagyó módon két ünnep között már pályára álltak a Kohány Balázs vezetése alatt játszó fiatalok, hogy bemelegítsék a hónapok óta nem használt izmokat és újra a legjobb formájukban tudjanak tündökölni.

Ami jó hír, hogy több, korábban sérült játékos is visszatérhet a keretbe, így erősítve a már összeszokott gárdát, akik a tabella második pozíciójában várják a január 30-án esedékes Kecskemét elleni találkozót.

A felkészülés feszített tempóban, heti 3-4 edzéssel és edzőmérkőzésekkel lesz tarkítva, de nem hiába, hisz a cél az élmezőny – erről nyilatkozott Kohány Balázs, játékos-edző

kép: baon.hu/Szentirmay Tamás

Emellett kitért arra is, hogy edzőmérkőzések milyen forgatókönyv szerint alakulnak:

 

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

2 × 1 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...