Megnyílt a szelidi Sport- és Szabadidő Centrum, bowlingpályával

Írta ekkor 2023-04-29

Régen várt beruházás zárult hivatalosan a Dunapataj területéhez tartozó szelidi üdülőfaluban, amelyet a Belügyminisztérium Gazdaságélénkítő Programjának támogatásával sikerült megvalósítani.

A turisztikai fejlesztés eredményeképpen született a Szelidi Sport- és Szabadidő Centrum. Ebben büfé, bowlingpálya, játékterem várja a látogatókat, amelyhez térköves, kényelmes parkoló is társul. A centrum megnyitásától – többek között – azt remélik, hogy várhatóan növeli majd az idelátogatók tartózkodási idejét. A sportcentrum átadásán Csóti András, Dunapataj alpolgármestere köszöntette a jelenlévőket, majd átadta a szót Dusnoki Csaba polgármesternek. A nagyközség első embere elmondta, a beruházás hozzájárulhat a turisztikai szezon meghosszabbításához is.

A szelidi bowling centrum április 28-i épületbejárásán Dr. Dukai Miklós, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára is részt vett. Dusnoki Csaba dunapataji polgármester után ő állt a mikrofonok mögé. Beszédében az önkormányzatok és a kormány együttműködésének fontosságáról szólt.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

20 + tizenhat =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...