Megvan az első győzelem a KKC ifjúsági,- és felnőtt férfi csapatánál

Írta ekkor 2020-09-14

Szeptember 12-én kezdte meg a bajnoki fordulókat a Kalocsai Kézilabda Club. A Kolics János vezette felnőtt férfi, és a Szvétek Balázs irányítása alatt teljesítő ifjúsági csapat győzelmet aratott a Rinyamenti KC felett.

 

A megfelelő szabályok betartása mellett, (lázmérőzés, szájmaszk, védőtávolság) hazai pályán fogadták a Somogy megyei csapatot.

Kolics János, az NB II-es csapat edzője elmondta, hogy az első félidő elején az ellenfél irányító játéka dominált, de a mieink vegyes védekezése megtörte őket, és Barabás Tamás remekül védte a hálót. Így alakult ki a 32-20as végeredmény.

 

 

A csapat legközelebb kedden 19 órakor lép pályára a Magyar Kupa első fordulójában Kecskemét ellen, és téged is várnak a Városi Sportcsarnokba.

 

 

Az ifjúsági csapat eredményjelzője 42-34et mutatott a Nagyatád elleni mérkőzés végén, és az edző Szvétek Balázs elmondta, sajnos kevesen vannak, és biztosan lesz olyan találkozó amikor létszám problémával küzdenek majd, de örül ennek a győzelemnek.

Megragadta az alkalmat, hogy felhívja a 2002-2004-es születésű fiatalok figyelmét, ha kacérkodnak a kézilabda gondolatával, szívesen várják a csapatba. Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizennyolc − hét =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST