Milliós bevételre számít a Kék Madár koncertből a fesztiválszervező

Írta ekkor 2021-06-07

Múlt szombaton felpezsdült a kulturális élet Kalocsán. A XXIX. Kék Madár Fesztivál alkalmából, a Városi Színház adott otthont a jótékonysági eseménynek, ahol többféle műfaj képviseltette magát a nemes ügy érdekében, a belépőkből befolyt összeggel a beteg gyermekeket támogatják.

Lakatos György fagottművész, főszervező élménybeszámolója során elmondta, hogy családias hangulatban örömzenélhettek végre a nagyérdemű előtt, sőt mi több közönségtalálkozót is tartottak a fellépés után a sétálóutcában.

 

Lakatos György a XXIX. Kék Madár Fesztivál főszervezője elárulta, hogy az előzetes becslések szerint másfél kétmillió forint közötti bevételre számítanak egyrészt a jegyeladások, másrészt a kitűzőpontok harmadrészt a kékmadár házba befolyt összegek alapján.

A fesztiváligazgató kiemelte, hogy ráadásként hátra maradt még az online koncert, amelyet közösségi oldalukon közvetítenek így jóslatai szerint a tavalyi 3 millió forint is összegyűlhet idén, hiszen a virtuális bemutató során ugyancsak lehetőség nyílik az adakozásra.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

7 + 1 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST