Népszerűek az iparkamara vállalkozásfejlesztési programjai és előadásai

Írta ekkor 2024-03-31

Ahogy arról a KORONAfm100-on már hallhattál, egy széleskörű vállalkozásfejlesztési projektsorozat indult el országszerte, a területi kereskedelmi és iparkamarák gondozásában a Nemzetgazdasági Minisztérium, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara között létrejött megállapodás értelmében.

Mint azt már Mészáros Mónika kirendeltségvezető említette, a projekt célja, hogy a térítésmentes rendezvényeken, fórumokon a vállalkozók tájékoztatást kapjanak az aktuális gazdasági folyamatokról, eseményekről, célokról, valamint kérdéseket beszéljenek meg saját vállalkozásukkal kapcsolatban. Az interaktív programokat magas érdeklődés övezte a vállalkozók részéről, a szervezők pedig bíznak benne, hogy ez a továbbiakban is folytatódik majd.

Mészáros Mónika arról is beszámolt a KORONAfm100-nak, hogy a vállalkozók előszeretettel fordulnak kérdéseikkel az előadókhoz és kérnek gyakorlati tanácsot tőlük. A kirendeltségvezető pedig arról is beszámolt, hogy az április 11-ei ,,digitalizációs és marketing trükkök a gyakorlatban” című workshop után, a soron következő előadás a április 25-én valósul majd meg, amire természetesen ezúton is várják az érdeklődőket. Mindezek részleteiről Mészáros Mónika beszélt rádiónknak.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenhét − 7 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...