Néptáncos évzáró és családi nap lesz az Érsekkertben

Írta ekkor 2021-05-30

Június 12-én, délután fél öttől ismét felcsendül a zene a kalocsai Érsekkertben, és énekszótól lesz hangos a park szabadtéri színpadjának környéke.

A pandémiás helyzet miatt hónapok óta – rendezvényhelyszíni minőségében – kényszerpihenőn lévő területet néptáncos tehetségek és családtagjaik töltik meg élettel. Ekkor rendezik meg ugyanis a Kalocsai Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola néptánc tagozatos növendékeinek évzáró műsorát, valamint a Bokréta Népművészeti Egyesület családi napját.

Mint azt Illésné Koszta Krisztina néptánctanár-egyesületvezető rádiónknak elmondta, régóta várták már az ifjú tehetségek és a felnőtt táncosok, hogy színpadra léphessenek és közönség előtt mutathassák be, mi mindent tanultak a világjárvány által beárnyékolt időszak során.

 

 

Illésné Koszta Krisztina, a Kalocsai Liszt AMI igazgatóhelyettese, a Bokréta Egyesület vezetője a közelgő szabadtéri rendezvény kapcsán hangsúlyozta, hogy a legkisebbektől a felnőtt korcsoportig valamennyi kalocsai táncosuk fellép majd.

Emellett folyamatos kísérőprogramok és szórakozási lehetőségek gondoskodnak arról, hogy emlékezetes legyen a hosszú szünet utáni első találkozás a táncosok számára a közönséggel – tette hozzá.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

három × négy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST