Óvatosságra int a rendőrség Halottak napja és Mindenszentek alkalmából

Írta ekkor 2020-10-29

A Halottak napja és a Mindenszentek alkalmával elhunyt szeretteinkre emlékezünk, viszont ebben az időszakban fontos, hogy nagy figyelmet fordítsunk a biztonságra, hiszen alkalom szüli a tolvajt.

Répási Tamásné a Kalocsai Rendőrkapitányság sajtószóvivője néhány jó tanáccsal szolgált a KORONAfm100 hallgatóinak azzal kapcsolatban, hogy melyek azok a szempontok, amelyekre ügyelnünk kell temető látogatáskor.

 

 

Répási Tamásné, a Kalocsai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakembere beszélt arról, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan forgalmi rendváltozás lép életbe a temető környékén, egyirányúsítanak bizonyos szakaszokat, illetve több parkolóhelyet alakítanak ki.

A hatósági szervezet munkatársa az idősebb korosztályhoz fordulva külön kiemelte, ha tehetik, akkor a nappali órákra tervezzék a mécses gyújtást, vagy vigyenek magukkal kísérőt.

A kép illusztráció!

Továbbá elhangzott az is, hogy amennyiben az őszi szünet alatt egy néhány napos utazást tervez valaki, ne hagyja őrizetlenül ingatlanját, legyen óvatos és kérjen segítséget a szomszédoktól.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

négy × 5 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST