Sikerszériát fut a Méhek “megye kettes” csapata

Írta ekkor 2021-04-13

A megyei II. osztályú listavezető Kunbaja 8-0-ra verte a Sükösdöt, míg a Hajós az év első pontjait gyűjtötte be, amikor idegenben 1-2-re verte a Bácsborsódot. A vasárnapi fordulóban az Érsekcsanád 0-2-re otthon kapott ki a Nemesnádudvartól, a Dunagyöngye 1-3-ra a Dusnoktól, míg a Borota 2-0 mellett itthon tartotta a pontokat.

Folytatódott a megyeIIes Méhecskék sikerszériája is. Ahogy azt a Kalocsai Utánpótlás Sport Egyesület közösségi oldalán írta: Sajnos az első félidőben a csapat nagy része még az “öltözőben ragadt,” és ezt az ellenfél ki is használta és 2 gólos hátránnyal mente neki a második félidőnek. A második játékrész már a mieink játéktudása szerint alakult.

Matos Balázs a 63. percben egy fejes góllal megszerezte a csapat első találatát, és innen már nem volt megállás: Markó Renátó a 83.perben büntetőt értékesített, így egalizálva 2-2-t mutatott a kijelző.
Majd már mostanában teljesen megszokott formáját hozva a csereként beálló Varga Alex beállította a hosszabbítás 3.percében a 3:2 végeredményt, így a Méhecskék zsinórban az 5. meccsüket húzták be.
Vasárnap a megye kettes tabella 4. helyén álló Sükösd otthonában vendégeskednek a fiúk.
Fotók: KUSE – facebook

Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenhárom + hét =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...