Vérzéscsillapító – minden, amit tudni akartál!

Írta ekkor 2022-01-14

Bár a kozmetikusok a legnagyobb hozzáértéssel és óvatossággal kezelik a lábfejet, előfordulhat olykor, hogy seb keletkezik a lábon, amely esetén a megfelelő vérzéscsillapító, így az Infa is másodpercek alatt elállítja a vérzést. Mikor van szükség vérzéscsillapításra és hogy működik a vérzéscsillapító? Mutatjuk!

 

Vérzéscsillapító – mikor használják?

Sokan félnek a pedikűrösöktől, ugyanis úgy gondolják, a kezeléseik fájdalommal járnak, azonban egy megfelelően képzett és tapasztalt pedikűrös csak a legszükségesebb esetekben sérti fel a láb bőrét, ezzel okozva minimális fájdalmat. Egy ilyen seb esetén gyakori a vérzés, amelyre remek megoldás lehet a vérzéscsillapító használata.

A vérzéscsillapítót tehát a pedikűrös szakemberek abban az esetben használják, ha a felsértett rész vérezni kezd, különösen abban az esetben, ha a páciens vérhígító gyógyszert szed vagy vérzékenységben szenved, ugyanis ekkor csupán egy kis seb is veszélyes lehet.

Infa vérzéscsillapító – hogy működik?

Infa vérzéscsillapító a pedikűrösök kedvelt kelléke, ugyanis használata rendkívül egyszerű és hamar látható a várt hatás. Amennyiben a páciensnek sérül a bőre, csupán már egy csepp is elegendő, amely szinte azonnal hat és csillapítja a vérzést.

Hogy is kell használni az Infa vérzéscsillapítót? Elegendő egy cseppet cseppenteni az applikátorra, amelyet rá kell tenni a sebre és ennyi! Amennyiben szükséges, természetesen ez a művelet megismételhető.

A vérzéscsillapítót hatóanyagainál fogva a legtöbb helyen csupán pedikűrös szakemberek szerezhetik be, ugyanis otthoni használata nem javasolt. Ezt a szakemberek egy pedikűrös eszközöket árusító webshopból tehetik meg a legkönnyebben. Alkalmazása előtt mindenképp érdemes, sőt, erősen ajánlott elolvasni a tájékoztatót, hogy használója tisztában legyen az alkalmazás feltételeivel és körülményeivel!

Vérzéscsillapító – ezek az előnyei!

Az Infa vérzéscsillapító amellett, hogy használata rendkívül egyszerű és hatása is gyors, a páciensnek sem okoz semmiféle kellemetlenséget. Sokan aggódnak amiatt, hogy esetlegesen a sebtisztítókhoz hasonlóan csíp és ezzel kellemetlen érzést okoz a kezeltnek, azonban használatát alig lehet megérezni.

Mindez azért van, mert a vérzéscsillapító nyugtató hatású, így a sebet nem csupán tisztítja, valamint csillapítja a vérzést, hanem nyugtatja is az érintett területet. Mindez az Infa termék Aloe tartalma miatt van.

Az Infa vérzéscsillapító használata tehát rengeteg előnnyel bír, ugyanis használata egyszerű, valamint már egy csepp is pillanatok alatt megállíthatja a vérzést. Beszerzése azonban a legtöbb esetben csak a tapasztalt pedikűrös szakembereknek javasolt és engedett, ugyanis ők tudják csak megfelelő használatának körülményeit, illetve használatának mértékét.

– Publikálta: Vörös István; szerző: vendégszerző / fizetett tartalom –


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

egy × négy =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST