YouTuberrel tesztelt „részeg szemüveget” a kalocsai rendőrség

Írta ekkor 2020-05-11

Péntek délelőtt Nasz Dániel YouTuberrel forgatott közös videót a Kalocsai Rendőrkapitányság, illetőleg a városi Balesetmegelőzési Bizottság, amelyet a videós már elérhetővé is tett saját csatornáján.

A fiatalembert, akit a legnépszerűbb videómegosztón több mint 350 ezer, Instagramon pedig 111 ezren követnek, azért szólította meg a kalocsai egyenruhás szerv, hogy segítsen fontos közlekedésbiztonsági és bűnmegelőzési üzeneteket eljuttatni a főképp fiatalok alkotta közönsége felé.Rideg Gábor főhadnagy, a kalocsai kapitányság Közlekedés-rendészeti Osztályáról rádiónknak elmondta, hogy a cél, hogy a társadalom minél szélesebb rétegét meg tudják szólítani.

 

 

Nasz Dani az érsekkerti parkolóban elvégzett próbatételét követően számolt be a KORONAfm100-nak tapasztalatairól, amelynek videós lenyomatát is megtalálod, ha lejjebb görgetsz.

 

A fiatalember kifejtette, hogy az ittasságot szimuláló szemüveg hogyan csapta be az érzékszerveit, hozzátéve, hogy további közös munkát remél a Kalocsai Rendőrkapitánysággal és Balesetmegelőzési Bizottsággal.

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

13 − 4 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST