Zsemberi Herman bírói tévedés miatt veszítheti el az EB szereplést – videóval

Írta ekkor 2020-03-04

Nagykanizsán rendezték meg a Serdülő Kvalifikációs Birkózó Bajnokságot. Az év második korosztályos válogató versenyének szombatján 66 lány és 141 szabadfogású fiú, vasárnapján pedig 119 kötöttfogású fiú csapott össze ismét a címeres mezekért.

Forrás: Katona Erika

 

Zsemberi Herman, a Kalocsai Sport Egyesület Birkózó Szakosztályának versenyzője mind a két fogásnemben- szabad-, és kötött fogás – részt vett a fent nevezett versenyen.

Ahogy Hamzók József edző fogalmaz, jó sorsolással indult a verseny, de egy bírói tévedésnek köszönhetően Herman EB-re való kijutása veszélyben van.

 

 

Ám ahogy fogalmaz, még nincs veszve minden, nem adja fel Herman. Kitűzött célja, hogy a hamarosan Püspökladányban megrendezésre kerülő OB-n bebizonyítsa, igenis tovább viszi Kalocsa hírét Európába.
Hamzók József edző bízik abban, hogy a befektetett edzésmunkával újra lesz lehetőség legyőzni korábbi ellenfelét:

 

 

És íme, itt a videó az említett mérkőzésről:

Nagykanizsa, Serdülő Kvalifikációs Bajnokság! Szerintetek?Kisfiam Herman Zsemberi Szabadfogás-döntő!Mi vagyunk a Piros!Vezet a Vasasos, Herman felhozza magát 6-6-ra, zónából kidobja a gyereket utolsó 7 másodpercnél, és nem ő kap pontot, hanem az ellenfél 😡😠Így kell megveretni egy vidékit, /kalocsait/aki csak 3 éve bírkózik /heti 6-7 nap edzés, /🤼‍♂️😪A Válogatottság és a júniusi Eb a Tét!!!!

Közzétette: Csak Katona Erika – 2020. február 29., szombat


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

kilenc + 3 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST