Zsemberi Herman esélyes az őszi Európa Bajnokságra

Írta ekkor 2020-05-20

A Koronavírus-járvány idején hiányoztak a fogás-gyakorlások és a küzdő birkózás, de úgy néz ki, van esély ősszel Bulgáriában ott lenni az EB-n.

Zsemberi Herman és Hamzók József

A kontakt sportok helyzetét sem könnyítette meg a Koronavírus-járvány, így a Kalocsai Sport Egyesület Birkózó Szakosztályának versenyzője, Zsemberi Herman is nehezen vészelte az elmúlt időszakot. Kénytelen voltak a kültéri edzésekre szorítkozni, hogy az erőnlét megmaradjon.

Herman a Városi Sporttelepen

Herman év eleji eredményéről itt olvashattál, mikor egy bírói tévedésnek köszönhetően az EB-re való kijutása veszélybe került.

Herman a nagykanizsai versenyen

Mára már kiderült, a pontok alapján esélyes az ősszel, Bulgáriában megrendezésre kerülő megmérettetésre, de addig még nincs kizárva egy válogató meccs, hisz ketten versengenek a címért, amiről Hamzók József árul el többet.

 

Jelenleg is zajlanak a felkészülések, aminek számáról és milyenségéről az edző ad teljes képet

Herman súlyával nincsenek problémák, a nehezítő körülmény inkább az, hogy az ő 44kg-os  súlycsoportjában elérhető közelségben nincs ellenfél. Volt időszak, mikor jobb híján edzője segítette a felkészülésben

A birkózást már egész fiatalon el lehet kezdeni, ami remek alapot adhat más sportoknak is, vagy épp a koordinációt javítja. Ha jelentkeznél, fülelj hol és mikor találod meg a csapatot

 

Képek:// Csak Katona Erika-Facebook

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

húsz − 4 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST