Rólunk

1999. április 1-jén indult a kalocsai akkor még Korona Rádió 24 órás műsora az FM 100 MHz-en. A mára már KORONAfm100 azóta is igyekszik „hiteles, pártatlan és szórakoztató” programjával színesíteni a mintegy 50 kilométer sugarú körben élő Hallgatók mindennapjait.

Ezen hármas célt Németh István ügyvezető fogalmazta meg, aki már a Korona elődjeiként emlegetett Kalocsai Rádió munkájában is közreműködött, végül átvette a stafétabotot feleségével, Némethné Faragó Erikával.

A térség piacvezető kereskedelmi adójának csapata 14 lelkes munkatársat számlál. 

Műsorvezetőként Füstös Éva (aki értékesítőként is tevékenykedik), Márkus-Mike Szilvia (aki helyi sport híreket szerkeszt), Németh István (aki a zenékért és a szignálparkért felel), Csapai Tamás, Gál Marcell, Kapitány Tibor, Varga Zalán és Weisz Mátyás szolgálja a hallgatókat az év 365 napján, élő adásban.

A nagyvilág és hazánk híreit Korsós Éva, Madura Tünde és Berki Andrea mondja el a Hallgatóknak. Ami a helyi, köztük a napi „Korona Krónika” hírösszefoglalót és a hetente kétszer jelentkező „Turmix” magazinműsort illeti Arany Luca a szívét – lelkét szerkesztő-riporterként beleteszi.

A XXI. század követelményeknek eleget téve a rádió weboldala naponta frissülő helyi, térségi, hírekkel várja online közönségét. Emellett kiemelt szerephez jut a Korona virtuális világában is a szórakoztatás, hiszen zenei és filmes aktualitások egyaránt várják a látogatókat, nem beszélve a rádió hazai és világsztárokkal készült exkluzív interjúinak archív felvételeiről! A KORONAfm100 – honlapja nyomán – a világ bármely pontján hallgatható.

A “koronás” stáb tagjairól többet is megtudhatsz ide kattintva, vagy akár személyre szóló üzenetet is küdhetsz nekik!


Olvasói kommentek
  1. Dóra   Ekkor   2019-01-31 - 11:59

    Sziasztok, remélem jo helyre irok, Kalocsarol kivezeto úton a buszemegalloban lattam egy kutyat, vilagos aramybarnas szinu, ott varakozott nagyon elvolt keseredve , lehet valaki elvesztette vagy kidobta valaki!!!!!

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

3 + 18 =KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...