Rólunk

1999. április 1-jén indult a kalocsai Korona Rádió 24 órás műsora az FM 100 MHz-en. A KORONAfm100 stábja azóta igyekszik „hiteles, pártatlan és szórakoztató” programjával színezni a mintegy 50 kilométeres hallgatói körzetében élők mindennapjait.

Ezen hármas célt Németh István ügyvezető fogalmazta meg, aki már a Korona elődjeiként emlegetett kalocsai rádiók munkájában is közreműködött, végül átvette a stafétabotot feleségével, Némethné Faragó Erikával.

A térség piacvezető kereskedelmi adójának csapata 11 lelkes munkatársat számlál. Műsorvezetőként Fekete Antal, Füstös Éva (aki hirdetésszervezőként is tevékenykedik Kapitány Richárddal egyetemben), Gábor János (egyben 2008. óta programigazgató), Lukács Kata, Mike SzilviaNémeth István és Király Kitti szolgálja a hallgatókat az év 365 napján élő adásban.

A nagyvilág és hazánk híreit Korsós Éva, Madura Tünde és Berki Andrea  tolmácsolja, míg helyi és térségi szinten Mike Szilvia felel naprakész sporthírekért és minden másért, ami helyi, köztük a napi „Korona Krónika” híradót és a hetente kétszer jelentkező „Turmix” magazinműsort Vörös István szerkesztő-riporter, aki pedig mindezek piaci értékesítéséért felel, a marketingeseink csapatát erősítő Soós Erika.

A XXI. század követelményeinek eleget téve a rádió weboldala naponta frissülő helyi, térségi, országos és külföldi hírekkel várja online közönségét. Emellett kiemelt szerephez jut a Korona virtuális világában is a szórakoztatás, hiszen zenei és filmes aktualitások egyaránt várják a látogatókat, nem beszélve a rádió hazai és világsztárokkal készült exkluzív interjúinak archív felvételeiről! A KORONAfm100 – honlapja nyomán – a világ bármely pontján hallgatható, hiszen adását folyamatosan hallgatni lehet az interneten is.

A “koronás” stáb tagjairól többet is megtudhatsz ide kattintva, vagy akár személyre szóló üzenetet is küdhetsz nekik!


Olvasói kommentek
  1. Dóra   Ekkor   2019-01-31 - 11:59

    Sziasztok, remélem jo helyre irok, Kalocsarol kivezeto úton a buszemegalloban lattam egy kutyat, vilagos aramybarnas szinu, ott varakozott nagyon elvolt keseredve , lehet valaki elvesztette vagy kidobta valaki!!!!!

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

egy × 2 =KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...