100 millió forint kormányzati támogatást nyert Dunapataj a Szelidi-tó fejlesztésére

Írta ekkor 2021-07-08

Font Sándor az imént osztotta meg közösségi oldalán az örömhírt, miszerint óriási támogatást nyert Dunapataj a Szelidi-tó fejlesztésére.

A közleményben az országgyűlési képviselő közzétette:

“A Kormányzat kiemelt célja a turizmus folyamatos fejlesztése, amihez mi itt a körzetben örömmel tesszük hozzá a magunkét. A Szelidi-tó adta lehetőségekkel is. “

Mint mondta, Dusnoki Csaba polgármester úr kidolgozott tervekkel kereste az anyagi feltételeket ahhoz, hogy a tó partján felépülhessen egy olyan szórakoztató- és sportközpont, ami teljes évben kikapcsolódási lehetőséget biztosít akkor is, amikor a strandolásra nem alkalmas az időjárás.

Az ötletet Pintér Sándor belügyminiszter úr támogatásra alkalmasnak tartotta, és a tegnapi Magyar Közlönyben megjelentek szerint 100 millió forintos támogatási összeget ítélt meg Dunapatajnak a megvalósításhoz.

Dusnoki Csaba polgármester úr, a Szelidi-tó fejlesztési elképzeléseivel először 6-7 évvel ezelőtt kereste meg Font Sándort.

Az akkori tervek egy része mára már megvalósult, a tó többszáz millió forintos fejlesztéssel szolgálja nem csak az ideérkezők, de a környékbeli emberek kikapcsolódását is.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizennyolc − kilenc =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST