15 éremmel indította a szezont a SMART

Írta ekkor 2022-03-06

15 éremmel tértek haza a kalocsai SMART KSE karatékái  a Diákolimpia Országos Döntőjéből, így több mint Jól kezdődik a versenyszezon a Ciglédi úti karatékáknak, akik a fennállásuk 40.jubileumi évüket kezdték meg.

A szentesi  Diákolimpia az iskolák versenye, a tanulókat az iskolák a saját színeikben nevezik be, így a Smart KSE 6 általános és középiskola 16 versenyző felkészítésében nyújtott segítséget.

A legeredményesebb iskola az Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola, ahonnan Matos Milán serdülő korcsoportban formagyakorlatban Diákolimpia Országos Bajnok lett, küzdelemben II. helyezett, plusz kiérdemelte a Legharcosabb serdülő versenyzőnek járó különdíjat. Matos Máté gyermek korcsoportban szintén Bajnok lett, küzdelemben III. helyezett. Szombati Botond a gyermek között lett Bajnokká avatva, Horváth Balázs küzdelemben és formagyakorlatban is II. helyezést ért el, míg Szombati Armand küzdelemben II. ,formagyakorlatban III. lett.

A Szent István Gimnáziumból Bessenyei Réka junior nőknél I. helyezett, a Kertvárosi Ált. Iskolájából Szemerédi Lili Blanka serdülő lányoknál pedig III.. Az ifi fiúknál Kozma Patrik II. ezüstöt hozott haza, csak úgy,mint a Katolikus Iskola és Gimnáziumból Czéh Alexa Adrienn, iskolatársa Lakatos Dávid III. lett.

A Dunapataji Kodály Zoltán Általános Iskolából Szilágyi Alex Martin is felállhatott a dobogóra, ő 3. lett.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

nyolc + húsz =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...