250 millió forintot nyert a város a leromlott városi területek rehabilitációjára

Írta ekkor 2021-09-23

A városvezetés csütörtök délelőtt egy sajtótájékoztató keretein belül közölte azt az örömhírt, miszerint az önkormányzat sikeresen pályázott a „Leromlott városi területek rehabilitációja” elnevezésű, Európai Unió által támogatott pályázati lehetőségre, ezáltal 250 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el Kalocsa a szegregált területek fejlesztésére.

Dr. Filvig Géza polgármester elmondta, mely területeket érinti a támogatás. A városatya bízik abban, hogy ezzel a lehetőséggel nagy terhet vesznek le Kalocsa Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzatának válláról.

 

fotó: Filvig Géza

Sztojka István a kalocsai Cigány Nemzetiségi Önkormányzat elnöke a sajtótájékoztatón köszönetét fejezte ki a városnak a segítségért. Röviden kifejtette, milyen fejlesztésekre lehet számítani a szegregált területeken.

Boromisza Viktor, a Városüzemeltetési és Fejlesztési Osztály vezetője részletezte a projekt keretein belül megvalósuló munkálatok sokaságát, amely majd a jövő hétvégi TURMIX műsorban hallható teljes terjedelmében.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizennyolc + 12 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST