40 éves lett Adam Levine a Maroon 5 frontembere

Írta ekkor 2019-03-18

A  Maroon 5 frontembere ma lépett a 4. X-be! Nemcsak az éneklésben tehetséges, hanem az üzleti életben is: évi jövedelme elérheti a 35 millió dollárt!


Adam sohasem kételkedett abban, hogy neki bizony híres énekesnek kell lennie, ezért már fiatalabb korában megalapította első bandáját akkori csoporttársaival, a Kara’s Flowers-t. A zenekar azonban egy gyengécske dalával nem érte el a hőn áhított világsikert, ezért hamar felbomlott, Adam Levin nem adta fel, a siker útjába vette az irányt: New York-ba, és itt alapozta meg zenei tudását egy művészeti iskolában. Végül otthagyta a sulit, és visszatért szülővárosába és itt született meg az egykori együttesének tagjaival, plusz egy fővel kibővülve a Maroon 5.
Az első album 2002-ben látott napvilágot, és egykori barátnőjéhez íródott, Songs about Jane néven. A lemez lassan, de biztosan feltört a listák élére, és ekkor vált kedvenc Adamünk szexszimbólummá az egész világon. A Maroon 5 azóta olyan dalokkal örvendeztetett meg minket, mint a Moves Like Jagger, a Payphone, a Wait, a What lovers do.

Adam azonban nem csak az éneklésben jeleskedik, az élet más területein is megcsillogtatta tehetségét. A The Voice című amerikai tehetségkutató szériáiban zsűri szerepet töltött be, és mindenkit lehengerelt stílusával. Továbbá, a színészkedésben is kipróbálta magát: szerepet kapott az American Horror Story című sorozatban is. Levine vállalkozó is egyben, piacra dobta saját parfümillatát, valamint együtt dolgozott a Kmart-tal és a ShopYourWay.com-mal ruházati cikkek és kiegészítők tervezése és fejlesztése érdekében. Saját lemezkiadója is van. A The Hollywood Reporter jelentése szerint nagy befolyása van az üzleti életben, és becslések szerint évi jövedelme elérheti a 35 millió dollárt, melybe beletartozik az a 10-12 millió dollár, melyet az NBC fizet neki a The Voice minden egyes évadáért.

Magánélete egy külön fejezetet is megérne:

Adam Levine igazi csaj mágnes volt, a Hollywood-i hírességek, és modellek skáláján mozgott.
Az első modell striguláját Jane Herman Bishop jelentette, ő volt a lány, aki a Songs about Jane korongot inspirálta. Tulajdonképpen sokkal tartozik neki Adam, mert ennek köszönhetően lett sikeres, de ő hamar továbblépett rajta.
Ezután Maria Sharapova következett, a gyönyörű teniszező modell, majd Anne Vyalitsyna a Victoria’s Secret arca, ezután egy másik VS angyalka következett, Nina Agdal. Adam épp fasírtban volt Behati Prinsloo-val, ezért úgy gondolta az egyik kolléganőjével fogja kiélni magát. A rosszcsont Adam szegény lánnyal SMS-ben szakított, és visszatért mostani kedveséhez, Behati-hoz.

Adam és Behati annyiszor szakítottak és jöttek újra össze, hogy elég nehéz lenne követni, de a pár végül 2014 nyarán kimondta a boldogító igent, reméljük ezúttal örökre szól.

Bár sokaknak nem nyert el a tetszését a Super Bowl félidei show-ja idén és kapott szülinaposunk hideget-meleget, de Adam Levine és a Maroon 5 mellett szól, hogy a nagyszabású fellépés teljes gázsiját jótékonysági célokra fordították. 

Forrás: 24.hu/wikipedia.org/starity.hu


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

1 × 5 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST