74 kilométernyi útszakaszt adtak át Öregcsertőn

Írta ekkor 2022-06-23

Egy évvel ezelőtt a Szelidi-tónál jelentették be egy sajtótájékoztató alkalmával, hogy gigantikus méretű útfelújítás indul a térségben.

A renoválás összesen 74 kilométernyi szakaszt érintett, amely egytől-egyig elkészült és végre a Kalocsa környéki településekre korszerű utakon lehet eljutni.

Az átadót egyébként Öregcsertőn tartották, ahol elsőként Kis-Vén László beszélt a pódiumon, majd Font Sándor országgyűlési képviselő osztotta meg gondolatait a jelenlévőkkel.

Mint mondta: sokan kétkedve fogadták, és nem hitték, hogy egy ilyen nagyságrendű útfelújítás történik egyszerre a Duna-menti térségben, de valamivel több, mint egy év türelemmel teli várakozás után elkészült.

 

 

A térséget érintő óriási útfelújítási munkálatok záró akkordján, azaz az átadóján Dr. Sztana Zoltán, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei vezetője ismertette a renoválás technikai hátterét.

Felvázolta, pontosan milyen műveleteket hajtottak végre és arról is beszélt, milyen óriási alapanyagtömegeket mozgattak meg az elmúlt év során.

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

8 + tíz =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST