Meglepetés győzelemmel kezdtek megye III-as pingpongosaink

Írta ekkor 2018-09-21

Simán hozta első meccsét a KSE pingpong csapata. A Kalocsai SE I-es számú gárdája a Kerekegyháza ellen kezdte meg a Bácska sorozat csatározásait.

Az első kör túl sok ellenállást nem hozott, hiszen 18:2 mellett a mieink hozták a pontokat úgy, hogy egyéniben mind Dusnoki Zoltán, mind Cselik Attila, Rogács Attila és Németh Dávid is hozták a meccseiket. Csapatunk a párosnl vesztett két pontot, egyszer a Dusnoki-Németh páros, míg másodszor a Rogács – Cselik duó.

Viszont tudni kell, hogy a Kalocsai SE Asztalitenisz Szakosztálya idén is két csapatot nevezett a bajnokságra. Az I. csapat megye II-ben, a II. csapat az utánpótlás legjobbjaival és néhány felnőttel megye III-ban szerepel. A megyeIII-as csapatunk Dunapatajon kezdett. A fiatalok a kezdeti izgalom után végig partiban voltak a rutinosabb patajiakkal. Az utolsó két egyénihez érve még döntetlenre álltunk, majd mindkettőt behúzta a KSE.  Csapatunk, ezzel az első fordulóban megszerzett meglepetés győzelemmel,idegenből hozott három pontot. Farkas Zoltán és Bíró Alex 4-ből 3 meccset nyert, Vida Zolta kettőt, Győri artin egyet. Párosban a Harangozó Farkas és a Vida-Győri kettős is egy egy győzelmet tett hozzá, így 9-11 arányban húzták be az első kört.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

négy × kettő =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...