A bajnokság már kopogtat a KKC-s csapatok ajtaján

Írta ekkor 2019-09-11

A Kalocsai Kézilabda Club ajtaján már kopogtat a bajnoki szezon kezdő mérkőzése.

A női csapat szeptember 21-én, idegenben a Tiszakécske csapatával kezdi meg a versenysorozatot. Mielőtt még előre szaladnánk, fontos tudni, hogy a női csapat az idei nyáron már Dávidházi Sándor vezetésével készült a hamarosan induló összecsapásokra. A „régi-új” edző már a kora nyári időszakban megkezdte a felkészítést, és tele energiával várják már a jövőhetet.

Hartman János szakosztályvezető összefoglalta, mi a legfontosabb jelenleg a női csapatnál, és beszélt az új, valamint a visszatérő játékosokról is.

A Férfi csapat az idei bajnoki rajt előtt már lejátszotta a Magyar Kupa mérkőzést, ahol hazai pályán szenvedtek vereséget az NB I/B-s Pécsi VSE csapatától. Az első félidőben még lépést tudtak velük tartani a mieink, de aztán az osztálybéli különbség megmutatkozott. Hiányosságokról, és pozitívumokról Kolics János edző számol be:

A kieséstől függetlenül a bajnokság szeptember 14-én 18 órakor megkezdődik, méghozzá hazai pályán, ahol a Siklós lesz az ellenfél.

Remek alkalom volt az elmúlt szombat arra, hogy ismét jó ügy mellé álljanak. A tavalyi szezonban is bebizonyosodott, hogy az összefogásnak óriási ereje van, akkor a Dr. Körmendy Szabolcs kezdeményezte vénaszkennerre gyűjtöttek, most a dunapataji májtranszplantáción átesett Csepregi Virág gyógyulását hivatottak segíteni. Óriási elismerés jár a mérkőzésen megjelent szurkolóknak, az összegyűlt forintokról és a részletekről Hartman János szakosztályvezető beszélt

A bajnokságban elvárt teljesítményről, és reményekről még mindig a vezetőt kérdeztük:

Az ifjúsági csapattal kapcsolatban is kaptunk felvilágosítást, ahol idén átrendeződött a csapat, az edző személye viszont változatlan maradt.

Címkék:

Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

öt × 1 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST