A Holler otthonában játszottak kézilabdásaink

Írta ekkor 2020-11-23

A Kalocsai Kézilabda Club férfi csapatai a Holler UNFC otthonában játszott, a fiatalok igen, a felnőtt férfi csapat ezúttal nem tudta hazahozni a pontokat.

A KKC ifjúsági csapata a Holler otthonában járt a hétvégén, és magabiztos győzelmet aratott. Az elmúlt találkozóhoz képest, – mikor hazai pályán fogadták a Kiskunhalas csapatát- a fiúk magukba szálltak és összeszedték magukat. Az edzéslátogatottság is fokozottabb volt.

Előzetes esélylatolgatás után Szvétek Balázs edző úgy vélte, hogy a mieinknél gyengébb csapattal kerül sor az összecsapásra, és minden reményt beváltva így is lett, a Kalocsa 21-43-as végeredmény mellett hozta haza a 2 pontot.

A meccsképről az edző nyilatkozott, miszerint mindenki játék lehetőséget kapott és a taktika kiválasztása is megfelelő volt.

 

Legközelebb Baja csapatát fogadják a mieink, hasonló képességekkel rendelkező csapatról van szó, mint a Holler, de semmi esetre sem szabad feltartott kézzel felmenni a pályára.

Holler UNFC 21 – 43 Kalocsai KC

A Kalocsai Kézilabda Club felnőtt férfi csapata is a Holler otthonába látogatott egy rangadóra, akikről előzetesen Kolics János úgy nyilatkozott, hogy a mezőny legerősebb gárdája.

 

A Kiskunhalas elleni mérkőzésen nem sikerült legyőzni az emberi gyarlóságot- fogalmazott a a mester-, aki felhívta a figyelmet arra, hogy mindenki szálljon magába. Az eseményeket tekintve a múlt hét rosszul sikerült. Bock Milán a mai napig karanténban van, a Schaffer, Szvétek, Rumi hármas nem edzett sérülés miatt.
Ennek okán arra próbáltak mentálisan felkészíteni, hogy ezek nem lehetnek kibúvók arra miért nem működik pontosan a játék, sőt, ebből arra kell törekedni, hogy minden esély meglegyen az erősebb csapat ellen. Ennek az elvárásnak egytől egyig minden játékos maradéktalanul megfelelt.

Az edző, Kolics János elmondta, miben volt az erősség és a gyengeség a találkozón

Holler UNFC 22 – 20 Kalocsai KC

Képek: KKC

Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

5 + 15 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...