A KFC hatodszor is behúzta a pontokat, és Zsombit is támogatták

Írta ekkor 2020-09-29

Gyönyörű őszi időben, szép számú közönség előtt, a Kalocsai Futball Club a bajnokság hatodik mérkőzésén is itthon tartotta a pontokat, és még jótékonykodásra is jutott idejük.


 


A találkozó gyászszünettel kezdődött. A szeptember 5-én, 67-ik életévében elhunyt Borbély Sándorra emlékeztek, aki a 2000-es évek elején volt a csapat elnökségi tagja. Illetve, Tolnai Imrére, aki a csapat szurkolója volt. 

Ez a vasárnap más okból is rendhagyó volt. Mint ismert: a sajóivánkai, tíz hónapos kisfiú, Zsombi SMA-ban, vagyis gerincvelői izomsorvadásban szenved, és gyógykezelésére gyűjt a család. (Itt olvashatsz a történetéről)

A Club Facebook posztban hívta fel a szurkolók figyelmét, hogy gyűjtő urnát helyeznek ki a mérkőzés idejére és ha “csak egy kávé árával”, de bárki szeretne hozzájárulhatott a kisfiú gyógykezeléséhez. 84.030 Ft gyűlt össze, amit a KFC vezetősége 100.000 Ft-ra egészített ki. 

KÖSZÖNJÜK!Hatalmas köszönettel tartozunk a szurkolóinak, akik hétről hétre támogatnak minket, szurkolnak…

Közzétette: Kalocsai Futball Club – 2020. szeptember 28., hétfő

 

Ezután már csak hab volt a torán a győzelem! A Kiskunfélegyházi HTK csapatát fogadták hazai pályán a Kohány Balázs edzette fiatalok. Nehéz mérkőzésre számítottak, hiszen az ellenfél múlt héten egy NBIII-as csapatot ejtettek ki a kupából, de ők is számítottak a mieink jó szériájára. Öt védős rendszerben játszottak, ezért is volt fontos, hogy a Dostyicza irányította csapat megszerezze a vezetést. Így is történt. Follárdt Zoltán első gólját Nébl Martiné követte, majd a csereként beállt Farkas Zalán harmadik gólja alakította ki a 3-0ás végeredményt.

 

 

 

Kohány Balázs mester elmondta, nagyon egyben van a csapat, az önbizalmuk is erősödik, de ez nem szabad, hogy elhomályosítsa őket a továbbiakban, ezután is kitartóan kell küzdeni.

 

 

 

A következő fordulóra szombaton 15 órakor kerül sor, egy szomszédvári rangadó keretén belül Hartára mennek a mieink, ahol minden esély megvan a győzelemre

Játékos fotók: KFC

Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

kettő × 2 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST