A KKC felnőtt férfi csapata vakációt fújt, július elején kezdik meg az érdemi felkészülést

Írta ekkor 2020-05-18

A Kalocsai Kézilabda Klub felnőtt férfi csapata utolsó mérkőzését hazai pályán játszotta Mecseknádasd ellen, ahol 34-29-es eredménynek örülhettek.
Majd jött a bejelentés, minden sporteseményt lefújnak a Covid-19 miatt.

Kalocsai KC/ Facebook

Váratlanul érintette a klub vezetőségét, de alkalmazkodtak a kialakult helyzethez, és vezetői szinten intézkedési tervet vezettek be, valamint online elméleti- és gyakorlati anyagokat küldött az edző, Kolics János a fiúknak.

Mivel a bajnokság ezekben a napokban ért volna véget, hiába a korlátozások enyhítése, nem kezdenek csoportos edzésekbe. Az eddigi online terveket leghamarabb július elején váltja majd fel a személyes kontakt, bár a jövőt még bizonytalannak látja a mester, biztosat csak akkor lehet mondani, amikor már nagyobb rálátásuk lesz a szezonra.

Kolics János edző úgy gondolja, hogy a játékos átigazolások terén is patthelyzet alakult ki, de mindenképpen a jelenlegi állomány megtartásában gondolkoztak elsősorban és sikerült is minden játékossal megállapodni. Így egy sokkal ütőképesebb, létszámában nagyobb, és erősebb gárdával állhatnak majd pályára a folytatásban.

Kitért arra is, hogy egytől-egyig mindenkinek hiányzik a meccsek-, és az aréna hangulata, éppen ezért üzent is a szurkolóknak, várva az első alkalmat, mikor közösen ünnepelhetik a visszatérést.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

10 − öt =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST