A Magyar Forrest Gump kötszerrel támogatja Kriszti gyógyulását

Írta ekkor 2019-04-23

Bagó Kriszti kalocsai fiatal, betegséggel küzdő lány története nem ismeretlen a KORONAfm100 hallgatói számára. Édesanyjával Szilvivel már többször megfordultak a rádióban segítséget kérve, ugyanis az anyuka egyedül neveli gyermekeit, albérletben élnek a folyamatos ingázás a budapesti kórház és az otthon között eléggé megterhelő számukra főleg, hogy mindezt egy fizetésből igyekeznek finanszírozni. Kriszti kálváriája néhány évvel ezelőtt kezdődött, korábban  szaruhártya műtéten esett át majd Debrecenben megműtötték, ahová szintén folyamatosan jártak vissza kontrollokra, de itt nem ért véget a megpróbáltatások sora. Egyik éjszaka arra ébredt, hogy iszonyatosan fáj a lába, eleinte térdcisztát diagnosztizáltak nála majd egy újabb műtéten esett át, úgy tűnt végre ráléphet teljesen a gyógyulás útjára, de közbeszólt a combcsonttörés. A kamasz lány lábát megtámadta egy húsevő baktérium, ami már nemcsak a térdéig, hanem a csontjáig hatolt emiatt folyamatos kötözésekre kell járniuk a fővárosba. Itt jött a képbe Iváncsics Zsolt a “magyar Forrest Gump” aki a Posztobányi házaspár révén értesült róla, hogy mekkora a baj és szükség lenne a segítségre.

A KORONAcafé stúdióvendége részletezte, hogy elindult a kötszergyűjtés Kriszti gyógyulásának megkönnyítése érdekében, amelyhez fő támogatóként csatlakozott  a Fresenius Medical Care (egy komolyabb összegű kötszer mennyiséget fog adományozni) illetve kettő verseny: először a  Kalocsai Földön Futók az V. Kalocsai 1-3-6 órás futás eseménnyel a Poszti család vezetésével valamint a Pusztafutás lelkes csapata Révbérpusztán Nagy Péter vezetésével.

Iváncsics Zsolt “magyar Forrest Gump” beszélt arról is, hogy ki vált a főtámogatójukká Bagó Kriszti gyógyulása érdekében. Mindemellett kitért arra, hogy hol állnak rendelkezésre gyűjtőpontok, ahol a beteg kalocsai lányt bárki tudja támogatni.

A stúdióban a Magyar Forrest Gump 😁 Iváncsics Zsolt egy kalocsai lányt támogat👏 Tudd meg hogy csatlakozhatsz hozzá: #hallgasdonline -> #KORONAcafé // www.koronafm100.hu

Közzétette: KORONAfm100 – 2019. április 23., kedd

A Kalocsai Földönfutók képviseletében Posztobányi Andreától megtudtuk, hogy a kalocsai Ökopontban pénteken /04.26/ 18 órától fogadnak még kötszereket és egyéb segítséget, amelyet személyesen juttatnak el Soltra a jótékonysági előadásra  a Padlás című musicalre, ahol a meghívottak között foglal helyet a súlyos betegséggel küzdő Bagó Kriszti és családja. A Kalocsához közeli településen történik meg ugyanis az adományok átadása.

(Fotó: Posztobányi házaspár Andi és Zoli)


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

5 × 2 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST