A pályaorientációs nap második állomása volt rádiónk

Írta ekkor 2021-11-04

A pályaorientációs nap keretében ellátogatott a KORONAfm100 stúdiójába a Fényi Gyula Kertvárosi Általános Iskola 2. C osztálya, akik nagy örömet szereztek nekünk és betekintést nyerhettek a rádiózás műhelytitkaiba.

Több kisdiák köztük kipróbálhatta magát a mikrofonnál miközben Füstös Éva – Füsti szóra bírta őket, de azért a lámpaláz dolgozott az apróságokban. Rákérdeztünk, hogy milyen zenéket szeretnek, sőt egy lelkes kisfiú elárulta azt is, hogy ha nagy lesz focistaként szeretne dolgozni.  Végül a nebulók széles mosollyal az arcukon üdvözölték a szülőket.

A kicsik megismerkedtek a süketszobával is, ahol rácsodáloztak, ahogy Korsós Éva – Korsi rögzíti az adásban elhangzó híreket.

Eperjesi György a Fényi Gyula Kertvárosi Általános Iskola tanítóbácsija a KORONAfm100-nak, Lukács Kata munkatársunknak nyilatkozva beszélt a pályaorientációs nap jelentőségéről és arról, hogy milyen állomásokat kerestek fel korábban. A tanárúr elárulta, hogy a 2. C esetében egy muzikális osztályról beszélünk éppen ezért választották második helyszínként a rádiót. Mint megtudtuk, a diákok, annyira szeretik a zenét, hogy saját együttest is alapítottak Bűnös banda néven.

Megnyugtató, hogy az utánpótlás miatt nem kell agódnunk, hiszen a kisdiákok közül sokaknak vált szimpatikussá a rádiózás.    

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizennyolc − 11 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST