A szülői igényekhez igazítják a kalocsai óvodák ügyeletét

Írta ekkor 2020-05-27

Hivatalosan május 31-ig várja a Kalocsa Óvodája és Bölcsődéje intézményvezetés a szülőktől azokat a visszaküldött, kitöltött online igényfelmérőket, amelyek adatai meghatározzák majd a nyári ügyeleti rendszer szervezését.

Ugyan a hatályos szabályozások és a megelőző biztonsági intézkedések szem előtt tartásával valamennyi tagóvodában már tervezik a nyári időszakot, amelyben a szokásosnál lényegesen rövidebb ideig tart majd zárva valamennyi tagóvoda, a nyári „üzemmód” véglegesítéséhez nagy segítség lenne, ha az említett online kérdőíveket minél többen kitöltenék és visszaküldenék – nyilatkozta rádiónknak Katus Györgyné vezető óvónő.

 

 

Katus Györgyné, a kalocsai óvodák intézményvezetője arra is rámutatott, hogy a kicsik a nyári időszakban nem a megszokott óvodai csoportjaikban osztva töltik majd a mindennapjaikat, a nyári csoportösszevonás ugyanis az idén is működik majd.Ezzel egyetemben az ellátást igénylő szülők garantáltan számíthatnak az intézményre, fogalmazott legutóbbi tájékoztató videójában Kalocsa polgármestere, dr. Filvig Géza, amit Katusné is megerősít.

 

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

1 × három =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST