A tetőn keresztül tört be egy férfi egy kalocsai dohányboltba

Írta ekkor 2020-12-02

Egy 19 éves fiú tegnap éjjel betört egy dohányboltba a gyanú szerint. A rendőröket a tulajdonos hívta, miután jelzett az üzlet biztonsági berendezése. Nem véletlen, mint kiderült a fiú nem akárhogyan jutott be az üzletbe.

A kalocsai rendőrök őrizetbe vették azt a 19 éves helybélit, aki egy dohányboltból több mint hatszázezer forintnyi árut és készpénzt akart eltulajdonítani, ám még a helyszínen tetten érték.

fotó: police.hu

A járőröket a bűncselekményről a sértett értesítette, aki jelzést kapott az üzlet biztonsági berendezésének segítségével az eseményről. A helyszíni szemle és a kamerafelvételek alapján kiderült, hogy a fiatal felmászott egy fára, majd az épület tetejét megbontva jutott be a boltba.

A betörő ugyan összekészítette az eltulajdonítani szándékozott dohányárut és készpénzt, de időközben az üzlethez érkezett a tulajdonos, valamint a riasztott rendőri egység is, így a tolvajt még a boltban tetten érték és elfogták.

A fiatalt a nyomozók lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. Kihallgatását követően előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

fotó: police.hu


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

három + hét =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST